På tisdag nästa vecka, den 4 Mars är det dags för årets Arbetsmarknadsdag här på Högskolan i Halmstad. Under dagen kommer en mässa att gå av stapeln i Idrottscentrums lokaler där många företag vill visa upp sig samt få kontakt med studenter här på campus. För maskiningenjörer- samt CAD-teknikers räkning dyker det upp många intressanta företag som är intresserade av att knyta kontakt. Både företagen och vi studenter har ett gemensamt intresse av att träffas då detta knyter oss närmare arbetsmarknaden.
Dessa företag kan erbjuda intressanta jobb, sommarjobb samt projekt åt oss på maskiningenjörsprogrammet samt CAD-teknikerprogrammet.

Vi i Vingmutterstyrelsen uppmanar därför våra medlemmar samt icke medlemmar att ta tillvara på detta tillfälle genom att besöka mässan, prata med företagen och därav knyta kontakt. Dessa företag kan mycket väl vara er framtida arbetsgivare.
Escenda
NIBE
Ingenjörer utan gränser
Benteler Engineering
Heléns rör
EAB
Etteplan
HRM Engineering
Explipro
Stora Enso
Lindab
Adecco
Science Park
Trioplast
E.ON
Luftvärnsregementet
Knightec
HMS
Strålfors
Sigma Technologies
M.fl.

Vi hoppas att så många som möjligt kan dyka upp.
Mvh ordförande- samt vice ordförande, Vingmuttern

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/3/4/vingmuttern.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382