Logga med V

Hej alla Maskiningenjörer samt CAD-tekniker!

Dags för nytt medlemsmöte där Vingmuttern ska går igenom vad som har hänt sen det förra mötet, men också kommande aktiviteter under våren kommer avhandlas.
En del förändring har gjorts av styrelsen som vi vill informera om, därför vill vi att så många som möjligt dyker upp på mötet då ni har möjlighet att påverka vad som händer med föreningen. Ni kommer bland annat få ta del av information om nya ekonomiska möjligheter som föreningens medlemmar kan nyttja, men också framtida jobbmöjligheter som styrelsen försöker knyta till föreningen kommer att tas upp och då är det bra om så många som möjligt tar del av detta då det i slutändan kan leda till billigare gasquer, medlemsavgifter m.m.

Dag: 27/1 2014
Plats: Högskolan, N104
Tid: 17.00

Mvh Ordförande och vice ordförande, vingmutterstyrelsen

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/3/4/vingmuttern.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382